Promosi Tiket Menara Alor Setar

 

PROMOSI 'Untukmu Delivery Heroes'

Sebagai tanda penghargaan Menara Alor Setar kepada para penunggang motosikal serta pemandu perkhidmatan penghantaran atau lebih dikenali sebagai ‘Delivery Man/Rider’ yang telah banyak membantu dan menjadi wira untuk rakyat Malaysia sepanjang PKP dilaksanakan, kami amat berbesar hati untuk menawarkan promosi ‘UNTUKMU, DELIVERY HEROES’.

Promosi ini menawarkan harga istimewa kepada ‘Delivery Man/Rider' untuk melawat ke Star View @ Menara Alor Setar bermula dari 1hb hingga 31hb Oktober 2020.

**Tertakluk kepada terma & syarat.

** (klik poster untuk Terma & Syarat promosi) ***

 

mrdelivery promo

 

*******************************************************************************************************************************

PROMOSI 50% DISKAUN

 

Menara Alor Setar ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada lebih dari 20,000 pengunjung yang telah melawat ke Menara Alor Setar sepanjang bulan Julai 2020!

Sebagai tanda penghargaan kami kepada anda semua, Menara Alor Setar akan mengadakan promosi diskaun 50% untuk ke Star View atau Observation Deck mulai 1 Ogos ini!

Menarik kan? Kepada anda yang tak sempat datang bulan Julai lepas, tunggu apa lagi? Jom beramai² bawa bersama ahli keluarga, rakan² dan orang tersayang ke Menara Alor Setar sekarang! Datang jangan tak datang!

** Untuk waktu TERHAD sahaja.
** Tertakluk kepada terma & syarat.

*** (klik poster untuk FAQ promosi) ***

WEBSITE 50 PROMO web article

 

 

 

 

 

 

📢